Onlineforedrag om barnets sproglige og mentale udvikling

Hver måned kan du se et nyt foredrag inde i MOAR-medlemskabet. Det er én af dine fordele som medlem at kunne se med LIVE og stille spørgsmål direkte til mig, i den time foredraget varer. Du kan se, hvilke foredrag der har været – og hvilke der kommer nedenfor.

*Der er altså både LIVE Q&A inde i medlemskabets Facebookgruppe og et onlineforedrag inde i medlemskabet hver måned.

Nuværende foredrag #023

Søskenderelationer

Hvordan skaber du de bedste rammer for en tryg søskenderelation, hvor dine børn får den glæde af hinanden, du håber på? Hvordan takler du bedst søskendekonflikterne med respekt for alles grænser? Hvilken betydning har placeringen i søskenderækken for dit barns personlighed? Og hvad er vigtigt at vide, når 3 bliver til 4? Det giver webinaret dig her et bud på.


Udløber om 10 dage
Kommende
Tidligere
Kommende foredrag #024

Flersprogethed og sproglig forsinkelse

I foredraget gennemgår jeg, hvordan I bedst griber flersprogethed an i familien. Jeg gør dig klogere på, hvad sproglig forsinkelse kan skyldes, og hvad du kan gøre ved det.


Se med den 22 aug. 2022
Se flere kommende foredrag

Få adgang til særligt efterspurgte webinarer

Gik du glip af et foredrag inde i medlemskabet?
Så kan du her tilkøbe de særligt efterspurgte webinarer enkeltvis.
Som MOAR-medlem får du 30 % rabat via koden i din velkomstmail ❤️

Køb webinar

Workshop om dit viljestærke barn

Efter denne workshop ved du, hvad det vil sige at have et viljestærkt barn, og hvordan I skaber en harmonisk familie med plads til alle.

Køb webinar

Fysiske foredrag

Mit primære fokus er relationsdannelsen, og hvordan forældre og fagprofessionelle kan kommunikere med respekt for både barnets og egne grænser.

Jeg holder mest foredragene: “Sprogets udvikling i alderen 0-2 år”, "Tilknytning og tryg indkøring" og “Toddlervenlig konflikthåndtering 2-5 år”

Barnets sproglige udvikling fra spæd til tumling 

– om barnets sprog 0-2 år

Hvad er dit barns første ord?

Hvad forstår din baby egentlig?

Hvordan stimulerer du bedst dit barns sproglige udvikling?

Selvom der går et års tid, før det første ord er forståeligt for omverdenen, begynder sprogets udvikling allerede i 20. fosteruge. 

Som forælder er du den vigtigste kilde til dit barns udvikling. Og du kan gøre utrolig meget for at hjælpe sproget og forståelsen mellem jer på vej.

Tilknytning og tryg indkøring

Hvordan sikrer du, at dit barn føler sig tryg?

Hvordan sørger du for en tryg indkøring?

Et trygt tilknyttet barn vil opleve mindre stress og have mere mod på at udforske livet. Tilknytningen starter inde i mavehulen og kan udvikle sig hele livet, men den vigtigste periode er barnets første leveår. I foredraget lærer du, hvordan tilknytningen fungerer, hvilke signaler du skal være opmærksom på hos dit lille barn, og hvordan du helt konkret kan køre dit barn ind i sit respektive pasningstilbud.

Toddlerhjernens spilleregler

Hvad sker der i hjernen på din tumling?

Hvorfor gør dit barn ikke, som du siger? 

Og hvordan kan du kommunikere kærligt og guidende med dit barn?

Hjernen formes af vores erfaring. Hjernen styrkes og svækkes hele tiden. Efter foredraget vil også din hjerne se anderledes ud, fordi du vil have fået ny viden om, hvordan dit barns hjerne fungerer, og hvordan du kan imødekomme ham/hende, så I er på bølgelængde og bevarer kontakten. 

I foredraget lærer jeg dig toddlerhjernens spilleregler, så du kan nyde spillet i hverdagen med din tumling, frem for at føle dig “slået hjem” på daglig basis.

Toddlervenlig konflikthåndtering

Har du sommetider svært ved at rumme dit barns opførsel?

Mangler du konkrete redskaber til at takle dit barns reaktioner?

“Ulvetime”, “trodsighed” og “selvstændighedsfasen” fylder hjemme hos jer, og du ønsker dig værktøjer til at forstå og takle jeres hverdag.

I foredraget bliver du klædt på til at komme trygt og godt igennem konflikterne med din toddler.

Jeg giver dig praktiske eksempler og sætninger, du kan lade dig inspirere af, og der vil også være mulighed for at byde ind med jeres specifikke udfordringer. 

Kom med ombord i MOAR nu!

Jeg vil elske at have dig med i MOAR-fælleskabet. Tryk på knappen herunder, og meld dig ind i dag 😘

Medlemskabet åbner igen senere på året

Bliv endnu klogere...

Alle artikler er forskningsbaserede, og jeg læner mig altid op ad den nyeste forskning om børns udvikling. Selvom det kan lyde tungt, så har jeg gjort en stor indsats for, at alle artikler er let spiselige og kun giver dig de vigtigste pointer. I alle artiklerne finder du konkrete løsninger og sætningsforslag, så du er godt klædt på til lige netop dén situation, du står i for tiden.

Læs mere om alle mine artikler