ShopBesøg shoppen

Jeg holder foredrag om barnets sproglige udvikling

Det er utrolig vigtigt for mig, at mine foredrag passer til jer. Men mit primære fokus er barnets sproglige udvikling.

Jeg holder mest foredrag om “Sprogets udvikling i alderen 0-2 år” og “Kommunikationen med din toddler i alderen 2-5 år”.

Sprogets udvikling i alderen 0-2 år.

“Sprogets udvikling i alderen 0-2 år” handler om, hvilke sproglige milepæle barnet gennemgår i de første leveår. Med rod i sprogforskningen deler jeg min viden om, hvor meget, hvordan og hvornår baby forstår kommunikationen. Jeg fortæller om, hvad forældre kan gøre for at stimulere sproget bedst muligt, så det passer til netop deres niveau. Og i foredraget fortæller jeg også om, hvordan højtlæsning gavner sprogets udvikling, og hvilke vaner der kan være nyttige at tilegne sig på et tidligt stadie for at støbe det mest solide sproglige fundament for barnet.

børn holder hinanden i hånden på en bro
@freestocks

Kommunikationen med din toddler i alderen 2-5 år.

I foredraget “Kommunikationen med din toddler i alderen 2-5 år” taler jeg om, hvad vi kan forvente, barnet forstår, og hvordan forældre kan kommunikere motiverende med respekt for både egne og barnets grænser – selv når barnet oplever nedsmeltninger, og forældrene føler sig frustrerede. Jeg taler om, hvilke udfordringer forældre oftest støder på i kommunikationen med deres børn, og hvordan problemerne med børn kan takles hensigtsmæssigt, så også forældrene selv trives i forælderrollen og kan mærke efter indeni, hvad der er rigtigt.

I foredraget fortæller jeg desuden om, hvordan vi gennem dagen kan hjælpe sproget og forståelsen på vej, så mange andre situationer også bliver nemmere. Når kommunikationen glider i familien, bliver putteritualer, spisesituationer, morgenrutiner og aftenrutiner generelt også rarere. Det giver jeg derfor en masse værktøjer til at håndtere.