Sprogpsykologisk konsultation

Min vejledning hjælper jer til at kunne udtrykke jer, som de kærlige forældre I er.

En typisk konsultation starter, ved at du tager kontakt til mig enten via SoMe eller på hej@moar.dk, så vi kan finde et tidspunkt til enten et hjemmebesøg eller en virtuel samtale. Jeg har som regel tid i kalenderen inden for 1 måned. Når vi taler sammen i denne indledende fase, vil jeg også meget gerne vide lidt om, hvad udfordringen omhandler.

Jeg hjælper samarbejdet mellem dig og dit barn på vej ved at give dig konkrete redskaber til styrke forståelsen, kommunikationen og relationen mellem jer.  

Jeg er uddannet Cand. mag. i Sprogpsykologi med speciale i motiverende kommunikation fra Københavns Universitet. De seneste år har jeg rådgivet tusindvis af familier i kommunikationen med deres børn.

Min rådgivning tager således udgangspunkt i et solidt teoretisk fundament, samtidig med at jeg inddrager den praktiske viden, jeg har opnået igennem kontakten med alle “mine” familier.

Til samtalen lægger vi sammen en plan, for hvordan du kan håndtere udfordringen fremadrettet, samtidig med at jeg giver dig nogle helt konkrete og praktiske værktøjer, som du kan bruge til at gøre samarbejdet med dit barn mere gnidningsfrit.

I øjeblikket rådgiver jeg rigtig meget om, når institutionslivet udfordrer, men jeg har før bl.a. også rådgivet om: flersprogethed, sygdom/død i familien, udadreagerende adfærd, hverdagsudfordringer, søskendekonflikter, uenighed mellem forældre, flytning mm.

Sprogpsykologisk konsultation
Book konsultation

Sprogpsykologisk konsultation

1 times sprogpsykologisk rådgivning. Forskningsbaseret vejledning om dit barns sprog og kommunikationen med dit barn.

Book konsultation

Kom med ombord i MOAR!

Jeg vil elske at have dig med i MOAR-fælleskabet.

Medlemskabet åbner igen til efteråret

Bliv endnu tryggere...

Meditationerne tanker dig op på god energi og hjælper dig til igen at føle dig som den gode, selvsikre og kærlige forælder, du er ❤️

Læs mere om meditationer