Sprogpsykologisk konsultation

Min vejledning hjælper jer til at kunne udtrykke jer, som de kærlige forældre I er.

Jeg tilbyder to former for konsultation: virtuel/fysisk konsulation eller e-mail-konsultation.

En typisk konsultation starter, ved at du tager kontakt til mig enten via SoMe eller på hej@moar.dk, så vi kan finde den løsning, som passer bedst til dig.

Når vi taler sammen i denne indledende fase, må du gerne helt kort i første omgang skrive i stikord, hvad udfordringen omhandler, og om du i udgangspunktet ønsker en virtuel/fysisk konsultation eller en e-mail-konsultation.

Ønsker du en virtuel/fysisk konsultation aftaler vi således tid og sted. Denne type konsultation koster 1250 kr., hvis du ikke er MOAR-medlem. Er du MOAR-medlem koster virtuel/fysisk konsultation 899 kr.


Ønsker du en e-mail-konsultation sender jeg dig en bekræftelsesmail med praktisk info. Det foregår således, at du sender mig en mail (hej@moar.dk) med ét overordnet emne, som inkluderer dine spørgsmål, udfordringer og bekymringer. Og jeg svarer med én mail. Denne type konsultation koster 299 kr.

Jeg hjælper samarbejdet mellem dig og dit barn på vej ved at give dig konkrete redskaber til styrke forståelsen, kommunikationen og relationen mellem jer.  

Jeg er uddannet Cand. mag. i Sprogpsykologi med speciale i motiverende kommunikation fra Københavns Universitet. De seneste år har jeg rådgivet tusindvis af familier i kommunikationen med deres børn.

Min rådgivning tager således udgangspunkt i et solidt teoretisk fundament, samtidig med at jeg inddrager den praktiske viden, jeg har opnået igennem kontakten med alle “mine” familier.

I øjeblikket rådgiver jeg rigtig meget om, når institutionslivet udfordrer, og børn der føler meget dybt, men jeg har før bl.a. også rådgivet om: flersprogethed, udadreagerende adfærd, hverdagsudfordringer, søskendekonflikter, uenighed mellem forældre, flytning mm.

Sprogpsykologisk konsultation
Køb konsultation

Sprogpsykologisk konsultation

1 times sprogpsykologisk rådgivning. Forskningsbaseret vejledning om dit barns sprog og kommunikationen med dit barn.

Køb konsultation

Kom med ombord i MOAR!

Jeg vil elske at have dig med i MOAR-fælleskabet.

for 189,- om måneden

Bliv endnu tryggere...

Meditationerne tanker dig op på god energi og hjælper dig til igen at føle dig som den gode, selvsikre og kærlige forælder, du er ❤️

Læs mere om meditationer