Sprogpsykologisk konsultation

Min vejledning hjælper jer til at kunne udtrykke jer, som de kærlige forældre I er.

En typisk konsultation foregår ved, at I sender mig et kort skriv 48 timer inden konsultationen om jeres to største udfordringer, og hvad I i den forbindelse gerne vil have værktøjer til at løse. De første 20-30 minutter bruger jeg på at give jer en forståelse for, hvad der formentlig er på spil i jeres relation, hvad jeres barn tænker, og hvorfor barnet agerer, som det gør. De sidste 30-40 minutter bruger jeg på at give jer helt konkrete trin for trin-vejledninger til at løse netop jeres udfordringer – og så tilpasser vi selvfølgelig undervejs, så trinene giver bedst mening for jer.

Jeg hjælper samarbejdet mellem jer og jeres barn på vej ved at give jer konkrete redskaber til styrke forståelsen, kommunikationen og relationen mellem jer.  

Jeg er uddannet Cand. mag. i Sprogpsykologi med speciale i motiverende kommunikation fra Københavns Universitet. De seneste år har jeg rådgivet tusindvis af familier i kommunikationen med deres børn.

Min rådgivning tager således udgangspunkt i et solidt teoretisk fundament, samtidig med at jeg inddrager den praktiske viden, jeg har opnået igennem kontakten med alle “mine” familier.

Mit vigtigste budskab er altid at give jer tilliden til, at I allerede er helt, som I skal være. 

Jeg har før bl.a. rådgivet om: flersprogethed, sproglig forsinkelse, søvnudfordringer, kommunikationen med børn i forbindelse med skilsmisse, død i familien, udadreagerende adfærd, søskendekonflikter, uenighed mellem forældre, indkøring/aflevering, pædagogsamarbejde, flytning mm.

Sprogpsykologisk konsultation
Book konsultation

Sprogpsykologisk konsultation

1 times sprogpsykologisk rådgivning. Forskningsbaseret vejledning om dit barns sprog og kommunikationen med dit barn.

Book konsultation

Kom med ombord i MOAR nu!

Jeg vil elske at have dig med i MOAR-fælleskabet. Tryk på knappen herunder, og meld dig ind i dag 😘

Medlemskabet åbner igen senere på året

Bliv endnu tryggere...

Meditationerne tanker dig op på god energi og hjælper dig til igen at føle dig som den gode, selvsikre og kærlige forælder, du er ❤️

Læs mere om meditationer