Kursus

Tryg start i institution

Indkøring uden bekymring.
Aflevering uden dårlig samvittighed.

Få 30% rabat som MOAR-medlem
@by.sofiehammer

Bliv knivskarp på tilknytning

Få både den tryggeste indkøring og efterfølgende masser af gode afleveringsoplevelser

Med kurset her vil du komme til at glæde dig til dit barns opstart, fordi du har en helt konkret og lavpraktisk drejebog for, hvordan du takler indkøringen og afleveringerne med ro og overskud.

Kort sagt: Kurset gør dig tryg med dit barns overgang fra din favn til hverdagen i institutionen.

"Jeg finder stor tryghed i, at jeg kan anvende de redskaber, jeg har fået på dette kursus til at støtte min datter bedst i de svære situationer. Det går nu bedre dag for dag med vores afleveringer."

kvinde i brudekjole smiler
Laura Højmark Brandt

"Det er simpelthen så vigtigt, det du har lavet. Og noget alle forældre burde tage inden opstart. Hvor er jeg glad for, at kurset findes – af hjertet tak!"

Mor og søn kigger ind i kameraet
Cecilie Alma Hampel

"Jeg har fået større indblik i inddragelsen af min datter i indkøringen. Jeg har også et langt bedre ståsted ift. mig selv for at sætte grænser for både mit og min datters tempo til en indkøring. Tak!"

kvinde bærer babypige, som sutter på sin hånd
Carina Nørgaard Meister

“Jeg fik faktisk ros af pædagogerne over min håndtering af situationen i morges, hvor jeg netop gjorde brug af redskaberne fra kurset – mega skøn følelse!”

billede taget oppefra af mor og datter
Cissa Burmeister

Jeg føler, at du ser lige præcis MIG – og taler direkte til mig – og fuldstændig sætter ord på hele den her misere med min datters tristhed omkring aflevering.
Det er så befriende at høre, og jeg begriber ikke helt, hvordan du kan kende os og vores situation så godt. Jeg føler mig lettet og har nu følelsen af (som mor) at blive set og anderkendt og håb.

Kvinde holder babypige i favnen og smiler stort
Anne Lind Andersen