ShopBesøg shoppen

En mors kald
– kom­mu­ni­ka­tion i børne­høj­de

MOAAAAAAR! Sådan lyder det hjemme hos mig 100 gange om dagen. Og jeg nyder det. For det meste i hvert fald.

Jeg nyder det, fordi det betyder, at mine døtre ved, at jeg altid er i nærheden, og at de kan regne med mig. Sommetider må de vente, nogle gange må de indse, at de må klare opgaven selv, men ofte dukker jeg op for at søge kontakten med dem og handle i overensstemmelse med mine, deres og vores grænser.

lena adalberth
@_mlaumann

I den forbindelse er MOAR-universet opstået. Vi bliver kaldt på som mødre allerede, før vi har født vores baby, og det kan føles temmelig overvældende. Særligt hvis vi ikke forstår motivationen bag kaldet. Eller vi selv er så trætte, at kaldet vækker så meget irritation og stress, at vi imødekommer vores barns kald på en måde, vi bagefter skammer os over.

Du er ikke alene

Du er ikke alene om de mange overvældende følelser. Jeg kender dem selv. Men derfor er jeg her netop til at hjælpe dig og dit barn.

Jeg er selv mor, og jeg elsker nærværet og relationen til mine børn. Og jeg elsker også friheden til at sige til og fra, som det passer mig. For at de to følelser stemmer overens er det så essentielt med bevidstheden om, hvad der er på færde i både mit eget og mit barns sind. Og den viden vil jeg også gerne give dig.

Sprogvidenskabelig forfatter

Min baggrund er sprogvidenskabelig, og jeg uddannet Cand. mag. i Sprogpsykologi med speciale i motiverende kommunikation fra Københavns Universitet.
Jeg er medskaber og forfatter til Tryk og glad godnatlæsning, som jeg har udgivet sammen med Katrine Birk og Anne Marie Berså i 2019.

Jeg er selv mor til Nova fra 2016 og Aura fra 2018. MOAR-universet er inspireret af dem, og hver dag motiverer de mig til at tænke nyt og udvikle konceptet.