Om mig og MOAR

Jeg er uddannet Cand.mag. i Sprogpsykologi med speciale i motiverende kommunikation. 

I 2019 udgav jeg bogen “Tryk og glad godnatlæsning” sammen med Katrine Birk og Anne Marie Berså – en bog som kombinerer zoneterapien med det sproglige fokus, højtlæsningen skaber.

@by.sofiehammer

I kølvandet på udgivelsen blev MOAR født, fordi jeg da begyndte at holde fysiske foredrag om børns sproglige og mentale udvikling ifbm. promoveringen af bogen.  

Min mission er at lade dig vide, at du allerede gør en hel masse rigtigt, og at du med små justeringer i din kommunikation og tilgang til dit barn vil se en stor forandring i hverdagen.

Videnskaben er søjlen i MOAR, og dit hjerte leder vejen – en vej jeg hjælper dig med at finde, når du selv tvivler på retningen.

@by.sofiehammer

MOAR-universet er i dag (næsten) udelukkende online, hvilket er særlig fantastisk, fordi jeg på den måde kan hjælpe mange flere familier – meget mere effektivt.

Jeg bruger meget tid på min Instagramprofil @lenaadalberth – hvor jeg ofte deler min viden. Dog er det i medlemskabet, du finder støtten, retningen, fællesskabet og mine vigtigste guldkorn.

Jeg er lykkeligt gift med David, og sammen har vi dejlige Nova fra 2016 og skønne Aura fra 2018.

Lena Adalberth · Stifter af MOAR