Artikler om aflevering

Alle artikler tager udgangspunkt i den nyeste forskning om børns hjerner.

for 189,- om måneden
Billede til artikel kommer snart.
Læs artiklen

Skab en usynlig forbindelse mellem jer

Den usynlige forbindelse giver dit barn trygheden i, at I hører sammen og er forbundet, uanset hvor I befinder jer.

Læs artiklen
Billede til artikel kommer snart.
Læs artiklen

Sådan kan en ideel opstart i VS/DP se ud

Tilknytningen vil for de fleste børn have fået optimale betingelser med planen her, fordi relationsopbygningen er sket naturligt og uden pres. Men husk altid at følge din mavefornemmelse. Hvis dit barn virker klar til næste trin, så kan du sagtens hoppe et led over. Ligesom du også kan hoppe et trin eller to tilbage, hvis det viser sig at være gået for hurtigt. Husk også løbende at afstemme med dit barns nye pasningssted.

Læs artiklen
Billede til artikel kommer snart.
Læs artiklen

Sådan kan en ideel BH-start se ud

Artiklen og planen i artiklen er naturligvis blot til inspiration, og det vigtigste vil altid være, at du lytter til dit barn. Måske dit barn gerne vil være alene i BH hurtigere end først antaget. Måske dit barn har mere brug for dig end først planlagt. Det er helt okay, og det er normalt, at det er forskelligt fra barn til barn. 

Læs artiklen
Lena forklare om "Opstart i institution/DP efter ferie (1-5 år)"
Læs artiklen

Opstart i institution/DP efter ferie (1-5 år)

Det kan godt føles svært for alle parter, når hverdagen med institution og mødetider starter, og det kan føles som en indkøring på ny. I artiklen her kan du læse, hvordan du takler overgangen til institution bedst.

Læs artiklen
Et barn går rundt på et tæppe der ligger på en græsplæne
Læs artiklen

Indkøring i vuggestue og børnehave (0-4 år)

Det tager tid og tålmodighed at blive tryg ved nye mennesker, og det er sundt. Dit barn navigerer ud fra din tryghed, og derfor er det vigtigste i en indkøringsperiode, at du selv har det godt med dit barns nye omsorgsperson.

Læs artiklen

Kom med ombord i MOAR!

Jeg vil elske at have dig med i MOAR-fælleskabet.

for 189,- om måneden

Bliv endnu klogere...

I mine konsultationer dykker vi ned i jeres specifikke udfordring, og jeg giver jer både viden om, hvorfor jeres barn agerer, som h*n gør, og jeg gennemgår, hvad I helt lavpraktisk trin-for-trin kan stille op i de situationer, der bekymrer eller dræner jer.

Læs mere om mine konsultationer