Artikler om børn og mad

Alle artikler tager udgangspunkt i den nyeste forskning om børns hjerner.

for 189,- om måneden
Billede til artikel kommer snart.
Læs artiklen

Bordmanerer og “at spise ude” med børn

Det giver altid god mening at afstemme forventningerne, når du ønsker en bestemt opførsel fra dit barn.
Det kan være en skøn situation at øve. Men bemærk, at den kræver øvelse. Og det er okay at tage maden med hjem og prøve igen en anden dag, hvis situationen bliver for tilspidset.

Læs artiklen
Billede til artikel kommer snart.
Læs artiklen

Sådan sikrer du, at dit barn hviler i sin krop

Du behøver ikke selv være det perfekte forbillede. Det er okay, du også øver dig på at hvile mere i din krop. Bevidstheden, om hvor meget dit barn spejler dig, og hvor stor en effekt, det har, at du hylder forskellighederne, kroppens fantastiske funktioner og fremhæver karakteristika, som gør mennesker og andre levende væsener smukke, afgør, i hvor høj grad dit barn vil hvile i sin egen krop.

Læs artiklen
Billede til artikel kommer snart.
Læs artiklen

Sådan skaber du en tryg måltidsstruktur

"... en måltidsstruktur kan være virkelig gavnlig for at give barnet et fornuftigt og trygt forhold til mad. Det er i virkeligheden en slags skjult kontrol, som kan være rar for dig at have ifm. dit barns kost og ernæring.

Ikke mindst så du netop selv kan finde ro ved måltiderne og ikke behøver direkte at kontrollere, hvad der skal på dit barns tallerken, hvor meget barnet “bør” spise osv.

I artiklen her vil jeg gøre dig klogere på, hvordan du skaber en tryg måltidsstruktur, hvorfor det giver mening at have en måltidsstruktur, og hvad du helt konkret kan gøre for at sikre, at dit barn spiser sundt, balanceret og varieret."

Læs artiklen
Billede til artikel kommer snart.
Læs artiklen

Om kræsenhed og appetitregulering

Det er helt normalt, at børn i perioder fravælger mange madvarer. Hav tålmodighed, og stol på, at barnet er født med evnen til at kunne mærke sin krops behov og grænser. Når du blot støtter op om og respekterer det, så varer kræsenheden ikke ved.

Ved at du samtidig hjælper dit barn med at regulere sine følelser, hjælper du også dit barn til at kunne regulere sin appetit på sigt.

Læs artiklen

Kom med ombord i MOAR!

Jeg vil elske at have dig med i MOAR-fælleskabet.

for 189,- om måneden

Bliv endnu klogere...

I mine konsultationer dykker vi ned i jeres specifikke udfordring, og jeg giver jer både viden om, hvorfor jeres barn agerer, som h*n gør, og jeg gennemgår, hvad I helt lavpraktisk trin-for-trin kan stille op i de situationer, der bekymrer eller dræner jer.

Læs mere om mine konsultationer